Saturday, February 12, 2011

Match Day JohorFA 11 Feb 2011 | Sime Darby 0 vs JohorFA 1

‎11 Feb 2011
Sime Darby 0 vs JohorFA 1
MBPJ Stadium,Kelana Jaya

FAM bangsat! ktorang dah kat stadium seawal 6.30,siap dh gantung banner,tiba2 RELA ngan arahan FAM katanya suh pindah curva yg UM ddok.STU berkeras ddok siap bos RELA call n slow talk dengan aku,but we insist x nak!! lepas solat maghrib,sume orang RELA dalam 5-6 orang siap2 bukak banner ktorang,cakap curva yg kami pilih akan dihuni fans berbayar SIME DARBY....apabila kami pon ddok sebelah sana plak,tmpat yg kami dipaksa berpindah....skali tengok,xde sapa pon dudok di curva yg awal2 STU pilih...hati kaudu,bangsat! dahla fans berbayar SIME DARBY x dudok tempat tuh, pastu fans sikit nak mampus!!!!
dah bukak banner,ko xnak pulak pasangkan...CAM DOH!!!!

Kehadiran dengan Pejal(drummer),Hafidz,Adib,Zack,Aku,Janggut dan Yuza.Turut memeriahkan suasana adalah kehadiran ultras negeri lain seperti SSU(Perak) Dody,Najib ,UK(Kedah) Boy,Ultrasel(Selangor) Dini dan Adel

Non-stop chant sedikit sebanyak membantu permainan pasukan Johor,sebab Sime Darby adalah juara liga FAM tanpa 1 kekalahan musim lepas.
Malah,2 flares(suar) berwarna merah telah dibakar semasa pemain-pemain masuk ke padang,dan apabila 2nd half berlangsung.
Terima kasih pada semua yang hadir,teruskan usaha. Big claps untuk semua dan jangan putus asa untuk menyebarkan ideologi ini.

Chant :

Jangan Nak Main Kasar

jangan nak main kasar
dengan pemain kita
...nanti kau kan menyesal
jalan teraba-raba


Oh Johor

Oh Johor Oh Johor Si Jengking
Si Jengking datang dari Selatan..(lalalalala)
Oh Johor Oh Si Jengking
...Berjuang bermati-matian


Tempur Johor Tempur

Oooooo..
Tempur Johor Tempur


Ole Ole Ole Ola

Ole ole ole ole ole ola (2x)
oooo....tetap bersama Johor
la la la la la la(2x)


Bersama Selamanya

Tak peduli apa orang nak kata
Tak peduli walau bukan juara
Kami bangga jadi anak Johor
...Kami rela mati pertahankannya
oooo oooo Bersama Selamanya(2x)

2 comments:

  1. jangan nak main kasar versi ori

    oi jang
    jangan nak main kasar
    dongan pomain kito
    nanti kok ko monyosa
    jalan teghabo ghabo
    kami sayang player kami
    jangan nak nondang nondang
    kalu tak pueh hati
    moh jumpa luo padang

    harap kita satu negara akn bersatu hati

    salam dari ultras no9ori :)

    ReplyDelete